Stensbohallen i Suldrup

Stensbohallen i Suldrup er kendetegnet ved cafeteriets grønne profil – pt. er 70% af menuen sund mad, fx laves alle sandwich på mørkt grovbrød, der tilbydes salater med forskelligt kødfyld, og bøffer laves af ren oksekød. Det betyder også, at al mad til møder og fester, der afholdes her, har samme grønne profil.

Afhold sportsarrangementer i Stensbohallen

Stensbohallen har faciliteter til en bred vifte af sportsgrene – håndbold, fodbold (Futsal og udendørs), badminton, floorball, volleyball, springgymnastik, almindelig gymnastik og dans, for blot at nævne et udvalg,

Idræts Klubben Ik Frem Har til huse i hallen se link for mere info

 http://wp.ikfrem.dk/

og hallen er hvert år en vigtig brik i afholdelsen af Puma Cup, hvor 120 danske og internationale håndboldhold til en firedages turnering i påsken.

Afhold fester og events i Stensbohallen

Stensbohallen kan lejes til fx konfirmationer, fester, børnefødselsdage o. lign., hvor vi står for al mad, og hvor sportsfaciliteter og –udstyr kan udlånes til gæsterne. Der er plads til 70 siddende gæster i hallens cafeteria, og anvendes hallen som festlokale, er der her plads til 400 personer. Fra hallens cafeteria er der god udsigt både over hallen og over de udendørs boldbaner, hvor tre store fodboldbaner giver god plads for gæster i alle aldre at boltre sig på. 


Kontakt Stensbohallen og aftal nærmere

Du er velkommen til at kontakte halinspektør, Stig Hansen hvis du har særlige ønsker til afholdelse af din fest eller event. 

Ring til Stig på telefon 4094 8787


Du kan også booke hal eller lokale direkte på Rebild kommunes haloversigt her: 

> Book hal eller lokale her >

 

Elite _Maerkat _300

 Reklame sponsor Stensbohallen

 Billedresultat for jutlander bank

 

Aamann Og Krabbe

 

SUMAS Logo

 Billedresultat for blå klæder

Jaette-Byg A/S

LPS Byg

 Skørping

Billedresultat for km tegneteknik og byg

Billedresultat for suldrup malerforretning