Puma Cup

I mere end 15 år har Arena Rebild, i samarbejde med andre haller i området, dannet rammen om den store Puma Cup-håndboldturnering, der afholdes hvert år i påsken.

Omkring 120 håndboldhold fra ind- og udland - svarende til ca. 1300 spillere, trænere og officials - deltager i arrangementet. Arena Himmerland er ramme for stævnekontoret, og det er også i denne hals moderne rammer, at finalerne spilles.

Deltagerne overnatter på lokale skoler, og ved siden af håndboldkampene er der mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter som diskoteker, ligesom svømmehallen i Støvring er åben for deltagerne under stævnet.

Hans Jørgen Møller, formand for Støvring Håndbold, udtaler:

“Pumacup har været afholdt i mere end 15 år, og med den nye hal i Arena Himmerland har vi perfekte rammer for at skabe en fantastisk stemning under finalekampene, der nu kan afholdes i samme bygning i stedet for at være spredt i flere haller. Samtidig danner Arena Rebild nu, sammen med de omkringliggende skoler som overnatningssteder, centrum for turneringen, hvilket gør logistikken med de 1300 deltagere meget nem.”

Puma Cup 2011 1

Pumacup 01