Støvringhallen

Støvringhallen i hjertet af Støvring - under 1 km fra Støvring Station - kan med stor hal med ekstra længde, stort cafeteria og hyggeligt mødelokale danne ramme om enhver form for arrangement. Hallen danner til daglig hjemsted for størstedelen af Støvring Håndboldsklubs aktiviteter http://stoevring-haandbold.dk/, men også indendørs fodbold og tennis, fester, julefrokoster og koncerter finder sted i hallen.

Afhold sportsarrangementer i Støvringhallen

Støvringhallen kan rumme en bred vifte af sportsgrene, og som noget helt særligt har hallen ekstra længde (i alt 6 badmintonbaner), således at der er god plads til opvarmning i den ene ende af hallen. Vi har baner til håndbold, indendørs fodbold, futsal, volleyball, floorball og badminton, og tilskuerkapaciteten ligger på ca. 500 personer, heraf omkring 200 siddende.

Afhold koncerter i Støvringhallen

Med plads til ca. 1100 siddende tilhørere, eller 870 ved bordopstilling, kan Støvringhallen danne rammen om din næste koncert. Vi hjælper gerne med at bestille sceneudstyr, borde og stole hjem til arrangementet, og vi kan håndtere forplejning til selv store selskaber.

Afhold fester og events i Støvringhallen

Stemningsfyldt mødelokale med plads til 10-50 personer eller stor hal med op til 870 spisende gæster - Støvringhallen kan danne rammen om fester og events af enhver størrelse. 


Kontakt Støvringhallen og aftal nærmere

Du er velkommen til at kontakte halinspektør, Morten K Thomadsen hvis du har særlige ønsker til afholdelse af din fest eller event. 

Ring til Morten K Thomadsen på telefon 31340719


Du kan også booke hal eller lokale direkte på Rebild kommunes haloversigt her: 

> Book hal eller lokale her >

 

Elite _Maerkat _300

 

Reklame sponsor i Støvringhallen

Billedresultat for jutlander bank

Billedresultat for jysk caravan center støvring

Nytsyn -ny (1)

logo-transparent

 

 

 Billedresultat for tl byg

 

logo-nytBilledresultat for nordea støvring

 

SuperBrugsen logo

 

Billedresultat for kk fritidshuse logo

Hjem

 

Billedresultat for profil optik