Fester og events

Arena Rebild kan med vores store udvalg af mødelokaler, cafeterier og haller danne ramme om en bred vifte af fester og events, fra mindre private fester til store events med op mod 1000 deltagere. Vi har med garanti et lokale, der passer til din fest, og kun fantasien sætter grænser for, hvilke former for arrangementer, der kan afholdes – se fx hvordan der i april 2013 blev skabt ægte tysk Bierparty-stemning i Arena Himmerland her.

Børnefødselsdag og konfirmation

Vil du give dit barn mulighed for at holde en aktiv fødselsdag eller konfirmationsfest, kan I leje et mødelokale eller cafeteria og en hal med tilhørende sportsudstyr. Vi klarer efter aftale maden for jer, og i den resterende tid har deltagerne frie hænder til at boltre sig i hallen.

Jubilæer, fødselsdage og andre private fester

Andre former for private fester eller mindre firmaarrangementer kan afholdes i vores mødelokaler og cafeterier, som kan rumme fra 20 – 110 personer. Især det stemningsfulde mødelokale i Støvringhallen kan give dig helt særlige rammer for dit selskab.

Firmaarrangementer, skolefester og større private fester

Skal du afholde større arrangementer, kan hallerne anvendes som festlokale. Vi har plads til op til 870 spisende gæster; der er mulighed for opstilling af scene, diskotek, bar, dansegulv o. lign., og brede rammer for udsmykning i vores rummelige lokaler.

Faciliteter til fester og events

Arena Rebild-hallerne kan tilbyde:

  • 4 moderne haller med tilhørende cafeterier, der kan sørge for mad og drikke til dine gæster
  • Plads til op til 870 (Støvringhallen) og 1000 (Arena Himmerland) siddende gæster
  • Cafeteria-lokaler og mødelokaler med plads til 40-110 siddende gæster
  • 4 haller og et bredt udvalg af sportsudstyr, der kan stilles til rådighed for dine gæster
  • Mulighed for diskotek, scene, bar, udsmykning o.lign. efter ønske
  • Gode parkeringsfaciliteter
  • Let adgang fra motorvej og offentlig transport.

Fester og events

Booking
& kontakt

Kontakt Arena Rebild

Referencer

- et årligt Bierparty, hvor Arena Himmerlands nye hal omdannes til ægte tysk tyrolerfest med udsmykning, musik, udklædte deltagere, wiener-menu - og selvfølgelig masser af bier.

Se alle referencer